BABYER & BØRN

AdobeStock_217727295.jpeg
120200265_2693755754229386_2168340503869

At få en baby er for det meste en dejlig livsomvæltning. Men hvis babyen af en eller anden årsag ikke trives kan det påvirke hele familien. Zoneterapi kan for mange babyer virke akut smertelindrende og afslappende. Behandlingen får oftest gang i barnets fordøjelsessytem, som i mange tilfælde kan være årsagen til ubehag. 

Jeg tilbyder både behandlinger af din baby i klinikken og i jeres hjem.

Udover zoneterapi bruger jeg babymassage, kranio sakral terapi samt motoriske øvelser i min behandling. Jeg rådgiver også gerne i amning, søvn, mad, trivsel og mor-omsorg 

Jeg arbejder ud fra devisen om, at forældre er de ubestridte hovedpersoner i deres barns liv. Derfor er jeres tilladelser og instinktive fornemmelse for jeres barn, det vigtigste. Behandlinger med babyer, er i mit nærvær nænsomme og rolige. Jeg gør ikke noget med jeres baby uden tilladelse fra både jer og jeres barn – derved skabes de bedste resultater for en glad og tilpas baby. Og det har jeg rigtig god erfaring med. 

Jeg behandler også større børn (1-13 år). Det kan være generel uro, angst, hovedpine, fordøjelsesproblematikker, ørepine, overstimulering og dårlig søvn. I er altid velkommen til at kontakte mig for en snak inden I booker en tid. 

Header.png