efterfødsel & moderskab 

Efterfødselsbehandlinger med zoneterapi kan have mange facetter.

 

Jeg tilbyder zoneterapi til manglende flow ifb. amning eller mangel på mælk. Denne behandling kan evt. kombineres med massage af din baby. Generelle spændinger ifb. løft, pusle, amning kan også løsnes op via kombination af massage og zoneterapi.

Efterfødselsbehandlinger kan også handle om egenomsorg til dig som er blevet mor. Her får du muligheden for at blive afspændt, slappe af, give sig hen til behandlingen og få genopladet batterierne - uden baby. Denne behandling kan være en del af et "efterfødselsreaktions-forløb", hvor du samtidig taler med en psykolog eller lign. Flere kvinder kommer til mig efter fødslen med noget som minder om stress eller udbrændthed. Følelsen af, at være grundtræt, helt ind i sjælen og have svært ved at overskue særlig meget. Efterfødselsudbrændthed kræver handling og kropsterapi/zoneterapi er et rart sted at starte, da vi blidt får dig tilbage i kroppen og grounded. Efterfødselsforløb kan også være for dig, som har født for et par år siden og som stadig synes fødslen og efterfødselstiden fylder.

Jeg tilbyder også besøg i fx. mødregruppe/vendindegruppe, hvor jeg underviser jer i zoneterapi- og massage til jeres baby og giver mødrene en velfortjent efterfødselsbehandling på fx. 30 min pr. mor. Så lytter I efter hinandens babyer imens :) 

Header.png