Fertilitetsstøtte

Ønsket om et barn kan udfordre både den fysiske krop og psyken. I mine hænder er der rum og plads til hele dig, lige dér hvor du/I er, i processen. 

Som zoneterapeut, er mit fokus i behandlingen både på den fysiske krop, fx. manglende ægløsning, PCO, spændinger i underlivet samt den psykiske balance og de bagvedliggende faktorer for fertilitetsudfordringerne, fx. stress, tristhed, følelsesmæssig ubalance etc.

 

Zoneterapi kan også bruges under medicinsk fertilitetsbehandling.

Måske har du/I prøvet længe, haft spontane aborter eller lign. og har brug for til at prøve noget lidt mere alternativt - et supplement til jeres nuværende behandling - eller måske er I lige startet og har brug for at afbalancere kroppen, udrense eller afstresse jeres organer, styrke sædkvalitet, få regelmæssige menstruation og få kontakt til kroppen. 

Fertilitetsstøtte kan også være en hjælp til at fortsat at fastholde sexlivet og samlivet generelt, da det styrker kredsløbet og hjertets energi og hjælper dig/jer igennem de svære perioder og følelser som naturligt opstår i processen ifb. fertilitetsudfordringer.


Book din tid online eller sms 51 20 99 56.

Du er altid velkommen til at ringe til mig inden du booker en tid. 

Header.png