BABYZONETERAPI- OG MASSAGEWORKSHOP

OG BEHANDLING TIL MOR

Jeg tilbyder babyzoneterapi- og massage workshops for mødregrupper, venindegrupper og nybagte forældre og andre interesserede.  

Babymassage- og zoneterapi er en skøn aktivitet i barselstiden og kan bruges igen og igen - også når baby bliver større. Massage og berøring skaber tryghed og øger tilknytningen mellem mor/far og barn. Derudover stimulerer massage barnets sanser i hud og muskler og forbedrer dermed barnets motorik og kredsløb. Berøring med massage og zoneterapi har en beroligende effekt på de fleste babyers nervesystem, og afhjælper ofte mavekneb. 

I workshoppen lærer I,  hvordan I selv kan give barnet zoneterapi ifb. tandfrembrud, forstoppelse, mellemørebetændelse, uro, dårlig søvn etc.

Det er muligt at amme og skifte ble undervejs, vi tager det i jeres tempo. 

PRAKTISK

TID: Babyzoneterapi- og massage workshoppen varer omkring 75 minutter. Jeg er hos jer i 90 minutter, så der er GOD tid til at afprøve de forskellige teknikker flere gange og individuel vejledning samt lille smagsprøve på behandling til alle babyer.

PRIS (inkl kørsel): 1000 kr (MOLS /SYDDJURS) 1200 kr. (AARHUS & omegn).

I får en lille olie med i prisen, så I kan fortsætte massagen derhjemme. 


MOR-BEHANDLING: Workshoppen kan kombineres med behandling af mor. Her får i 25 minutters zoneterapi på fødderne eller i ansigtet for kun 245 kr.(minimum 4 mødre). Fordelen ved at kombinere workshop og behandling til mor, er bl.a at I kan skiftes til at se efter hinandens babyer og ikke mindst skiftes til at tage en velfortjent PAUSE, trække vejret og bare tage imod for en stund. Zoneterapi kan med enkelte tryk under fødderne løsne spændinger og ubalancer i kroppen som man får af at amme, pusle, løfte etc.

Jeg kommer hjem til jer, og har min egen briks med

Kontakt mig med jeres ønske for dato -

sms 51209956 / email maria@klinikundervaerk.dk 


 

118763623_370603780606423_89631277818033
Header.png