BABYZONETERAPI- OG MASSAGEWORKSHOP

OG BEHANDLING TIL MOR

Jeg tilbyder babyzoneterapi- og massage workshops for mødregrupper, venindegrupper og nybagte forældre og andre interesserede.  

Babymassage- og zoneterapi er en skøn aktivitet i barselstiden og kan bruges igen og igen - også når baby bliver større. 

- massage og berøring skaber tryghed og øger tilknytningen mellem mor/far og barn.

- massagen stimulerer barnets sanser i hud og muskler og forbedrer dermed barnets motorik og kredsløb.

- berøring med massage og zoneterapi har en beroligende effekt på de fleste babyers nervesystem.

I workshoppen lærer I,  hvordan I selv kan give barnet zoneterapi ifb. tandfrembrud, forstoppelse, mellemørebetændelse, uro, dårlig søvn etc. Det er muligt at amme og skifte ble undervejs, vi tager det i jeres tempo. 

Babyzoneterapi- og massage workshoppen varer ca 75 minutter og koster 900kr. I får en lille olie med i prisen, så I kan fortsætte massagen derhjemme. 

Babymassage- og zoneterapi workshoppen kan kombineres med behandling af mor. Her får i 25 minutters zoneterapi på fødderne eller i ansigtet for kun 200kr. Fordelen ved at kombinere workshop og egenbehandling, er bl.a at I kan skiftes til at se efter hinandens babyer og skiftes til at tage en velfortjent PAUSE, trække vejret og bare tage imod behandling. Zoneterapi kan med enkelte tryk under fødderne løsne spændinger og ubalancer i kroppen som man får af at amme, pusle, løfte etc.

Jeg kommer hjem til jer og har min egen briks med

Kontakt mig med jeres ønske for dato -

sms 51209956 / email maria@klinikundervaerk.dk 


 

118763623_370603780606423_89631277818033
Header.png